Beschrijving

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM NOG BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN. U KUNT VIA FUNDA NOG EEN AANVRAAG INDIENEN DAN KUNNEN WIJ U OP DE RESERVELIJST ZETTEN. 

Er is een officieel taxatierapport aanwezig. Deze ligt ter inzage klaar voor u tijdens de bezichtiging.

Zo nu en dan komt er een woning voorbij waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. U heeft de foto’s bekeken, de tekst goed doorgenomen en u kunt niet wachten om een bezichtiging te plannen. Als dit het geval is nodig ik u van harte uit!

De moderne woning ligt in een parkachtige en zeer kindvriendelijke omgeving. Wat vooral opvalt aan dit bijzonder stukje Reeshof is het groene karakter. De architectuur van deze woningen is strak en eigentijds. 
De woning is een zgn. rug-aan-rug woning. Hierdoor is de entree via een afgesloten deur aan het begin van de tuin bereikbaar. 
De woning heeft een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers, moderne neutrale keuken (2017), nieuwe badkamer (2019) en een loungeruimte die in 2020 is gerealiseerd. 

De Schipluidenlaan is op vijf minuten loopafstand gelegen van winkelcentrum De Vallei, vlakbij de randweg van Tilburg, diverse scholen (zowel basisscholen als middelbare scholen), sportfaciliteiten en niet te vergeten station Reeshof.

Indeling

De auto parkeert u op één van de twee parkeerplekken op eigen terrein. Via de tuin komt u aan bij de voordeur. 
De woning heeft een nette entree met een toiletruimte voorzien van een hangend toilet met fonteintje, meterkast en toegangsdeur naar het woongedeelte. 

Wat meteen opvalt bij binnenkomst is dat de woonkamer een op de tuingerichte nagenoeg volledig glazen wand met schuifpui heeft. Dit alles maakt dat het binnenleven samenkomt met het buitenleven. Zo geniet u optimaal van de prachtige aangelegde groene tuin met mooie houten loungeruimte. 

De woonkamer is keurig ingericht en voorzien van een open haard. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. De vloer is door de gehele woning doorgetrokken.  
De halfopen en moderne keuken is voorzien van een inductie kookplaat (mei 2022), koelkast, vriezer met 3-laden, vaatwasser (mei 2022) en een Grohe kokend water kraan.  Tevens is er een trapkast wat zorgt voor voldoende opbergmogelijkheden.

Eerste verdieping

Via de trap gelegen in de woonkamer komt u aan op de overloop van de verdieping. 
Van hieruit heeft u toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en wasruimte. De middelste slaapkamer is uitgerust met een inbouwkast. Tevens is er op iedere slaapkamer een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig en een airco (2021) op de overloop. 
De luxe badkamer is vernieuwd in 2019 en is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet, wastafelmeubel en designradiator. 
In de wasruimte vindt u de aansluiting voor de wasmachine en droger en ook hangt hier de mechanische ventilatie.

Tuin

De op het westen gelegen tuin is werkelijk een plaatje. Hier kunt u lekker tot rust komen en volop genieten van de schitterende tuin of lekker relaxen in de prachtige houten loungeruimte. Voor de fietsen en tuingereedschap is er een stenen berging aanwezig met elektriciteit. 

Op de zijgevel van de woning bevindt zich een waterkraantje. En boven de schuifpui is er een zonnescherm aanwezig.

Bijzonderheden

- Op gehele eerste verdieping elektrisch bedienbare rolluiken
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Prachtige loungehoek
- Moderne keuken met nieuwe inductie kookplaat en nieuwe vaatwasser
- Moderne badkamer
- Airco op overloop

Kenmerken