Beschrijving

VANWEGE DE HOEVEELHEID AANVRAGEN IS HET OP HET MOMENT NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN. ALS U OP DE RESEVELIJST WILT KOMEN DAN KUNT U ONS EEN MAILTJE STUREN. 

Starters opgelet! Dit appartement is wellicht het appartement waar je naar op zoek bent. 
Het betreft hier een 2-kamer hoekappartement gelegen op een prachtige locatie, uitkijkend op de rotonde van de Postelse Hoeflaan. Mede dankzij de vele grote ramen, het heerlijke balkon gelegen op het zuiden en de eigen berging beneden is dit een fijne plek om te starten.  
Het appartement heeft kunststofkozijnen en voorzien van dubbel glas. 

De Postelse Hoeflaan ligt in de wijk het Zand in Tilburg West. Het centrum is 15 minuten rijden met de auto, de Westermarkt is op loopafstand net als het Tweesteden Ziekenhuis. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Station Tilburg Universiteit is ook gunstig gelegen t.o.v. het appartement. Tevens zijn er diverse scholen dichtbij gelegen, denk aan de Rooi Pannen en diverse basisscholen.

Indeling

Via de Postelse Hoeflaan kom je aan in de entree. Hier bevindt zich de hal met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis. Ook is er een klein uitleenbibliotheekje. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de gemeenschappelijke afsluitbare fietsenberging. 

Aangekomen op de eerste verdieping komt u via de voordeur in de hal. Deze is voorzien van een meterkast en geeft toegang tot de badkamer, keuken en woonkamer. Wat meteen opvalt is de grote raampartij. Wat een prachtig uitzicht! 

Grenzend aan de woonkamer komt u in de slaapkamer. Het betreft hier een flinke slaapkamer met balkon. Ook hier weer ontzettend veel lichtinval en een mooi uitzicht. Zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. 

Beneden is een gemeenschappelijke afsluitbare fietsberging aanwezig. Ieder appartement heeft een eigen berging.

Bijzonderheden

- Volledig kunststofkozijnen en dubbel glas
- Hoekappartement
- Prachtig gelegen
- Maandelijkse bijdrage is € 143,03:  VvE kosten € 91,36 woning / € 2,92 berging / voorschot stookkosten € 48,75

Kenmerken