sabine adequaat
  • sabine@adequaatmakelaardij.nl
  • 06 – 10 73 33 65

Sabine van Raaij
Makelaar A-RMT

Na 15 jaar als directiesecretaresse voor de directie van Interpolis te hebben gewerkt wilde ik nog één keer een carrièreswitch maken. Ik heb altijd interesse gehad in de woningmarkt in Tilburg e.o. maar wilde het niet alleen bij interesse laten. Hier ontstond ook het idee om samen met mijn broer Leo een eigen makelaardij op te zetten. Na de studie Assistent Makelaar en maanden bezig te zijn geweest onze droom te verwezenlijken is het zo ver. Ik ben heel trots dat ik in mijn eigen stad mij nu met heel veel enthousiasme kan inzetten om de beste deals voor onze klanten te realiseren.

Wat zeggen mensen in mijn omgeving van deze stap: “Dit past bij jou, klanten zullen een eerlijk advies krijgen, je weet van aanpakken, als je iets toezegt dat kom je dat altijd na”. Deze eigenschappen lijken mij meer dan genoeg als u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

leo adequaat
  1. leo@adequaatmakelaardij.nl
  2. 06 – 40 49 17 55

Leo van Raaij
Makelaar

Na enige tijd weer terug in het Brabantse land. Toen Sabine het idee opperde samen een eigen makelaardij te starten was ik direct enthousiast. Dit had wel gevolgen voor mijn woonsituatie in de Randstand. De afstand was echt te groot. Nu dus weer met veel plezier terug in Tilburg. Net als Sabine uiteraard eerst de lesbanken ingedoken en ook ik heb met succes de opleiding Makelaar afgesloten. Door mijn werkervaring in het commerciële bedrijfsleven is de focus op resultaat voor mij een tweede natuur geworden. Maar wel altijd met oog voor menselijke verhoudingen en op een fatsoenlijke wijze.

Adequaat Makelaardij

Metslawierstraat 48
5045 EC Tilburg
013 – 203 43 14
info@adequaatmakelaardij.nl

Volg ons
Privacyverklaring
Partners