Verkoop woning

Uw woning verdient een optimale presentatie.

Naast onze eigen etalage, op de pagina ‘Aanbod’, werken wij nauw samen met de woningsites : Funda, Pararius en mijn VBO.nl. U heeft hierdoor een optimale presentatie en een optimaal bereik.

Echter, ook social media is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Ook in het woningaanbod heeft facebook een belangrijke plaats in genomen. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan.  Wij willen bereiken dat wij een grote groep volgers krijgen op social media. Het gevolg hiervan is dat wij de woningen die wij in de verkoop krijgen direct zichtbaar kunnen maken aan onze volgers. Zelfs voordat deze op Funda verschijnen. Zo hebben onze volgers de eerste keuze.

Ook hebben wij regelmatig leuke acties om iedereen te motiveren onze pagina te liken en te delen. Wij hebben u hard nodig en dat belonen wij ook. Samen loont! Doe mee en like onze pagina!

Aankoop woning

Het kopen van een nieuw huis is een spannende tijd, een flinke klus en een belangrijke beslissing. Er komt een hoop bij kijken. Je moet je droomwoning vinden, de financiering in orde maken en misschien je huidige woning nog verkopen.

De beslissing om voor een bepaald huis te gaan moet gebaseerd zijn op het maken van juiste keuzes. Adequaat Makelaardij staat u graag bij als aankoopmakelaar. Het tarief hiervan is afhankelijk van de door u gevraagde diensten. Nodigt u ons uit voor enkel een bezichtiging of vraagt u van ons begeleiding van het gehele, ook juridische, traject.

Als er geen koopovereenkomst tot stand komt hoeft u uiteraard niets te betalen. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat u dan allemaal van ons kan verwachten.

Gratis  waardebepaling

Wilt u weten wat uw huis waard is? Wij komen graag langs voor een GRATIS waardebepaling.
Bel ons op 013 – 203 43 14 voor een afspraak. Dit is geheel vrijblijvend!

Adequaat Makelaardij

Metslawierstraat 48
5045 EC Tilburg
013 – 203 43 14
info@adequaatmakelaardij.nl

Volg ons
Privacyverklaring
Partners